Soffor & Soffbutih Göteborg

Enligt oss har vi den mysigaste lilla soffbutiken i Göteborg. Besök vår möbelaffär och få personlig service av vår grymma butikspersonal, eller möbelmästarna, för att hitta din drömsoffa.

Kika in våra visningsexemplar av soffor i Göteborg.

Möbelaffär Göteborg

Mån - Fre 10-19
Lördag 10-17
Söndag 12-16

+46(0) 73 061 00 08

Kungsgatan 28
411 19 Göteborg

Soffbutik i Göteborg

Vanliga frågor kring möbelaffärer Göteborg

Vilka möbler kan man köpa hos Soffdrömmar?

Hos Soffdrömmar hittar du allt från din drömsoffa till belysning för ditt hem, inredningsartiklar och fåtöljer. Vi har handplockat sortimentet med design, kvalité och hållbarhet i fokus.

Oavsett om du letar efter en divansoffa, hörnsoffa, modulsoffa, klassisk soffa eller en bäddsoffa så hittar du det hos Soffdrömmar. Vi har ett brett sortiment, med soffor som passar alla. Allt från designade soffor med nordisk design till minimalistisk stil.

Vi har även ett stort sortiment av belysning med allt från taklampa till golvlampa, bordslampa och fönsterlampa för ditt hem.

Hur hittar man till Soffdrömmar i Göteborg?

För att hitta till vår möbelaffär och soffbutik i Göteborg så är det enklast att ta språvagnen eller att gå till Kungsgatan i Göteborg. Vi finns mitt på Kungsgatan i Göteborg, på Kungsgatan 28. När du går på gatan så kommer du att se vår mysiga lilla soffbutik med en stor skylt.

Har ni andra soffbutiker eller möbelaffärer?

Ja, om du har vägarna förbi Malmö, så har vi en trevlig möbelbutik och möbelaffär där som erbjuder samma sortiment som i Göteborg.

Kan man beställa online från er soffbutik?

Ja, det går bra att lägga sin beställning online. Ni är välkomna in till vår butik så hjälper vår fantastiska butikspersonal er att hitta rätt drömsoffa.

Vad kan en liten soffbutik erbjuda?

Vår lilla soffbutik i Göteborg är väldigt uppskattad bland våra kunder som finner den både inspirerande och trevlig. Soffbutiken är också uppskattad för att trots sin storlek kunna erbjuda en väldigt stor bredd i sortimentet, där nästa alla färger går att välja för sin soffa. Där varje kund står i fokus och våra soffexperter erbjuder utmärkt smakråd och bollplank för din soffa. Vi har även ett stort sortiment, och inne i vår soffbutik får du möjlighet att utforska än fler tyger, färger, material och funktioner bland våra soffor, där våra soffspecialister gärna guidar dig till din drömsoffa.

Göteborgs Möbelaffär

Hos Soffdrömmars möbelaffär och butik i Göteborg kan du hitta möbler för alla rum i ditt hem. Vi har möbler som passar i vardagsrum, sovrum, hall, lounge, matsal, kök och kontor. Allt som behövs för att du ska kunna inreda ditt hem utifrån din personliga stil och smak. Fördelen med en möbelaffär är att du får möjligheten att se, känna och provsitta möblerna innan du köper. Vilket för många är avgörande innan de handlar, för att säkerställa att en möbel passar sin egna smak eller tilltänkt rum att möblera avseende färger och storlek. Det är ytterligare en stod fördel att handla möbler i en möbelbutik då vår fantastiska personal finns på plats och kan hjälpa dig bland olika soffmodeller, inredning eller andra möbler. Allt med fokus på att du ska hitta rätt möbel för ditt hem. Vår butikspersonal är alla välutbildade och hjälper gärna till att svara på frågor om kvalitet, material och möbelskötsel.

Stort utbud av olika möbler

Även om vi alltid försöker hålla ett stort sortiment online för våra kunder, så erbjuder vår möbelbutik en annan bredd avseende stilar, design och priser. Även som en liten soffbutik så kan vi erbjuda ett stort sortiment. Emellanåt erbjuder vi även rabattpriser eller rea på våra visningsexemplar i butik. Under dessa rea-perioder så kan man garanterat göra ett fynd på t.ex. en soffa för sitt vardagsrum, en taklampa sovrum eller en golvlampa för vardagsrummet.

Möjlighet att uppleva möbler i Göteborg

Under ett besök i vår möbelaffär så får du möjligheten att uppleva våra möbler på fler sätt än vad en e-handel kan erbjuda. Detta ger dig en chans att uppleva möbeln i en riktig miljö, med dagsljus vilket kommer att ge dig en känsla för huruvida möbeln kommer att passa in i ditt hem. Att möblera sitt hem är en möjlighet för dig att sätta din egna prägel på hemmet, att helt enkelt göra det till ett hem där du trivs. Dock är det inte alltid lätt att hitta rätt möbler för sitt hem och rum. Alla göteborgare känner till Soffdrömmars möbelbutik som ett mecka för nya, moderna och trendiga möbler, en naturlig plats att besöka för sitt nästa möbelinköp. I vår möbelaffär så är vårt fokus på dig, att säkerställa att du hittar vad du söker efter, oavsett om ditt nästa heminredningsprojekt handlar om att möblera vardagsrummet eller sovrummet. Vi bollar gärna dina tankar och idéer om hur man skapar ett drömhem, eller om vissa möbler kan passa in i ditt hem.

Möbler för ditt hem

Det handlar inte alltid om att hitta de mest exklusiva och dyraste möblerna. Fokus bör alltid ligga på att hitta den perfekta möbeln för ditt hem utifrån din smak och stil för att du ska trivas hemma, ett drömhem helt enkelt. Som möbelmästarna i Göteborg är vår ambition att erbjuda alla göteborgare en trevlig soffbutik fylld av inspiration. Det ska passa dina behov och smak, oavsett om det gäller förvaringsmöjligheter eller storlek för att passa in i rummet. Möbelaffären erbjuder ett brett utbud av möbler för ditt vardagsrum, sovrum och hall, som passar olika stilar och prisklasser. Hos oss hittar du möbler som är allt från trendiga och moderna till klassiska eller tidlösa.

Belysning för hemmet

Hos Soffdrömmars möbelaffärer så hittar ni även ett stort sortiment av snygga golvlampor, taklampor och bordslampor. Inget hem är komplett utan bra belysning som passar både din stil och är funktionell.

En liten soffbutik i Göteborg, med stort sortiment

Skapad av soffantaster åt soffantaster, så erbjuder vi en trevlig liten soffbutik i centrala Göteborg. Hitta din nästa hörnsoffa, divansoffa eller bäddsoffa hos Soffdrömmar.

Hitta soffa i Göteborg

Att hitta rätt soffa i Göteborg är enkelt för alla som besöker vår göteborgsbutik. Hitta din drömsoffa bland vårt stora sortiment av soffor som passar i alla hem.

Göteborgs bästa möbelaffär

Vi har byggt varje centimeter av butiken för att du ska få inspiration och få möjlighet att kunna skapa en personlig och hemtrevlig inredning. I Göteborgs trevligaste möbelaffär hittar du allt för att kunna möblera ett hem, eller enskilda rum som t.ex. vardagsrum, kontor, hall, kök eller sovrum. Möbelbutiken ligger centralt, mitt på Kungsgatan i Göteborg dit man tar sig enkelt till fot, med cykel, spårvagn eller bil. Oavsett om du besöker oss från Järntorget, Backaplan, Frölunda, Askim eller Linnéplatsen. Många kunder har uttryckt en önskan om att flytta in i vår möbelbutik för att den upplevs mysig och trevlig.

Upplev vår trevliga lilla soffbutik med stort sortiment i Göteborg!