Om oss

Soffdrömmar Sverige AB

Soffdrömmar är ett svenskt varumärke som erbjuder ett handplockat sortiment inom för ditt drömhem - soffor, belysning och fåtöljer. Vi är ett litet team med soffbutiker i centrala Göteborg och Malmö, där alla medarbetare förenas i en passion för inredning, trender och möbler - och allt som bidrar till att skapa ett drömhem. Vi inspireras av att skapa drömhem, ett hem att längta hem till. Med fokus på möbelhantverket så är våra hörnsoffor, modulsoffor och bäddsoffor framtagna för att kunna hålla länge och framförallt att vara centrala objekt i ditt drömhem. 

Hos oss hittar du även snygga taklampor, eleganta golvlampor, trådlösa bordslampor och unika svamplampor

 

Schysst rätt igenom

Vår drivkraft grundar sig i att kunna erbjuda produkter som håller hög kvalité med hållbarhet i fokus. För Soffdrömmar är det viktigt att kunna bidra till en miljövänligare värld och arbetar med leverantörer som upprätthåller en hållbar produktion för att minimera påverkan på miljö och människor. Vårt mål är att alla ska kunna komma hem till sitt drömhem, en miljö som speglar din stil och som är i harmoni med dina ideal. 

Utöver kvalité och hållbarhet så lever alla medarbetare efter omtanke, kvalitet och godhet. Att vara schyssta, det ska genomsyra allt vi gör!

 

På Soffdrömmar så skräddarsyr du dina egna möbler genom att välja soffmodell, utförande, tyg och val av soffben. Det innebär att vi inte producerar och lagerför soffor eller möbler som sedan blir ståendes för att sedermera bli slit och släng. Detta är också att ta ansvar för global överkonsumtion som speglar delar av vårt samhälle idag. Därför producerar vi endast det du som kund verkligen vill ha. 

För oss är det inte bara våra möbler som är viktiga, utan att du som kund också känner dig helnöjd med att handla dina möbler hos oss på Soffdrömmar.

Utforska vårt sortiment idag!