Möbelaffär & Möbelbutih Malmö

Enligt oss har vi en av Sveriges trevligaste soffbutiker och möbelaffär i Malmö. Vi har ett stort sortiment av soffor, belysning och inredning. Besök oss och få personlig service av vår grymma butikspersonal för att hitta din drömsoffa. 

Välkommen in till vår soffbutik och titta närmare på våra visningsexemplar av soffor i Malmö.

Möbelaffär Malmö

Mån - Fre 10-19
Lördag 11-18
Söndag 12-16

+46(0)73 061 00 08

Södra Förstadsgatan 7
211 43 Malmö

Möbelaffär & Möbelbutik i Malmö

Vanliga frågor kring möbelaffärer & möbelbutiher Malmö

Vilka möbler kan man se och köpa hos er möbelaffär?

Hos Soffdrömmar kan du hitta och se bra möbler, allt från din drömsoffa till bra belysning för ditt hem eller inredningsartiklar som ljusfat, soffbord och vardagsrumsborg.

Hur hittar man till Soffdrömmar i Malmö?

Det enklaste är att ta sig till Södra Förstadsgatan i centrala Malmö. Där kommer du direkt att se vår trevliga lilla möbelbutik, skyltat med Soffdrömmar.

Har ni andra möbelaffärer eller möbelbutik?

Ja, om du har vägarna förbi västkusten, så har vi den mysigaste lilla soffbutiken i Göteborg. Vi erbjuder samma sortiment som i Malmö.

Kan man beställa online från er möbelaffär?

Ja, det går fint att köpa sina möbler även online via vår hemsida. Om ni har frågor eller funderingar innan ert soffköp så är ni välkomna in till vår möbelbutik i Malmö för att få hjälp att hitta er drömsoffa!

Har ni soffor i Malmö?

Ja, ni hittar ett stort sortiment av soffor i vår soffbutik i Malmö. Besök oss gärna för mer inspiration.

Möbelaffär & Soffor Malmö

I vår möbelbutik och soffbutik i Malmö hittar du möbler för alla rum, som passar i ditt vardagsrum, sovrum, hall, kök, lounge, matsal eller kontor. Hos oss hittar du även din drömsoffa. Stort sortiment med inredningsartiklar som passar alla stilar och smaker. Fördelen för alla malmöbor som besöker vår möbelaffär är att man får möjligheten att se, känna och provsitta möblerna innan man köper något. För många är detta en viktig sak innan man köper en ny soffa eller belysning till sitt hem för att säkerställa att möbeln passar ens smak, stil och behov. Våra möbler är designade för att erbjuda en personlig inredningsstil, funktion och komfort. Vår fantastiska personal i Malmöbutiken hjälper dig att få inspiration och finns på plats för att hjälpa dig inreda ditt drömhem.

Soffbutik i Malmö

Hos Soffdrömmar i Malmö så erbjuder vår butik ett stort sortiment av olika soffor. Allt från en snygg hörnsoffa till djup divansoffa eller en komfortabel bäddsoffa. Besök oss idag för att se vårt stora utbud av olika tyger och färger.

Möbelbutik centralt i Malmö

Vi är stolta att kunna erbjuda vårt sortiment fysiskt på plats i Malmö, där våra kunder uppskattar vårt stora sortiment av möbler. Vår möbelaffär och butik hittar ni central i Malmö, på Södra Förstadsgatan 7. Dit tar man sig enkelt och smidigt till fot, med cykel eller bil.

Inred ditt drömhem med Soffdrömmar

Att inreda sitt drömhem behöver inte alltid handla om att köpa exklusiva och dyra möbler. Därför har vi handplockat vårt sortiment av möbler för att passa olika prisklasser och stilar. Alla förtjänar ett hem att längta efter. Så möblera ditt hem utifrån din smak och stil, oavsett om du gillar trendiga soffor eller klassiska och tidlösa möbler.

Soffor i Malmö

I Malmö hittar ni Soffdrömmars stora sortiment av soffor, besök oss idag för att hitta din drömsoffa. Vi erbjuder alla populära soffor i vår soffbutik i Malmö, oavsett om du söker en snygg minimalistisk soffa till hörnsoffa, divansoffa eller modulsoffa.